Tatán folytatódott a Túrakommandó

Képek - Amerikai foci királynősen: bukósisakban a szépségek!

A Túrakommandó csapata ezen a héten Tatát, a vizek városát tűzte ki célul. Eveztek, bicikliztek és futottak az Öreg-tó partján, városi sétát tettek majd együtt főztek Facsar Sándor mesterszakáccsal, és nem maradhatott ki az amerikaifoci-edzés sem.

A Túrakommandó most Tatát vette célba képgaléria

2012.10.12 18:29ma.hu

A programból nem hiányozhatott az sem, hogy ellátogassanak a közeli Agostyáni Ökofaluba, no és persze az, hogy megnézzék a helyi amerikai football csapat, a Tata Mustangs egyik nyilvános edzését. A program olyan jól sikerült, hogy az edzésre nemcsak Magony Szilviék csapata állhatott be, de az általuk meghívott szépségkirálynők is: Dobó Ágnes Miss World Hungary 2010, Polgár Krisztina Miss Earth Hungary 2008, és Szabó Dóra Miss Earth Hungary 2011.

Kevesen tudják, hogy a Tatai Mustangs nyilvános edzéseket tart minden pénteken és szombaton, ezért arra gondoltunk, hogy szinte kihagyhatatlan, hogy megismerkedjünk ezzel a sporttal is, úgymond testközelből. Viszont Mátrai Tibor szakosztályvezető elmondta, hogy 11 játékos lehet egyszerre a pályán, így mindenképpen „erősítést” kellett hívnunk. Szerintem a lányok nagyon jól teljesítettek” – mondta mosolyogva Magony Szilvi.

Én csak arra emlékszem, hogy a védőfelszerelés túl nagy volt rám, így amikor futottam, nem láttam semmit a bukósisaktól.. Amikor pedig nálam volt a labda, az ellenfél egyik támadó játékosa engem felkapva futott egészen a célvonalig, így esélyem sem volt „blokkolni”… no nem mintha amúgy lett volna” – mondta nevetve Dobó Ágnes.

Rendszeresen sportolok, de nem gondoltam volna, hogy az amerikai futball ennyire le fog majd fárasztani minket. Minden tiszteletem a játékosoké” – vette át a szót Polgár Krisztina.

Fotó: Mahagony (A galériához KATT a képre!)


Szabó Dóriban is kellemes emlékként maradt meg a Tatai délután. ”Amikor Szilvi felhívott, hogy egy nem mindennapi programra szeretne elhívni, azt hittem először viccel… De örülök, hogy csatlakoztam! Szerintem elsőre egész ütős kis csapatot alkottunk, ki tudja még a jövőben az is lehet, hogy újra pályára állunk. Bár ez a sport a sok kék folt miatt nehezen egyeztethető a modell munkákkal.

A Túrakommandó következő, Tatáról jelentkező adását megtekinthetik 2012. október 13-án szombaton 15.00 órától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.