Szépségkirálynő-jelöltek pózoltak

Szexi képek - Újra bevetésen a legszebb lányok

Az előző évek Miss International Hungary nyertesei újra a kamerák kereszttüzébe kerültek. A lányok bemutatták az idei év estélyiruha divatot és a közelgő nyár legtrendibb fürdőruháit is.

Szépségek bevetésen képgaléria

2013.03.22 11:10ma.hu

Gyönyörű lányok lepték el a napokban az egyik fővárosi wellness-szálló dísztermét, hiszen a Miss International Hunary előző két nyertese, Kozma Klaudia és Virágh Nóri, valamint az idei év egyik jelöltje, Réti Nóri gyönyörű estélyi ruhákba bújtak egy fotózás kedvéért. Az AnaLisa Fashintől nemcsak csodaszép gálaruhákat kaptak a lányok, de azt is megtudhatjuk tőlük, hogy mi a legújabb trend a bikinik terén.<br /><br />Ráadásul a szépségeknek még egy különleges élményben is részük volt, hiszen egy álomautó is furikázta őket a Ramada vízibirodalma körül. A Lamborghini Gallardo a világ egyik legdrágább autócsodája és igazán különlegesnek mondhatja magát, aki egy ilyenben ülhet.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)

"Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, tetszett az egész hangulata. Gyönyörűek voltak a ruhák, nagyon kedves volt a két királynő, Nóra és Klaudia is. A fotós, Borzi Vivien is sokat segített nekem, mert elég rutintalan vagyok az ilyen helyzetekben. Jó kalandnak tartom ezt az életemben, de természetesen az éneklésé marad a főszerep" - mesélte Réti Nóri, akit a Megasztárban megismert barátnője, Kullai Timi nevezett be a versenyre.

A nevezés azonban még nem zárult le, úgyhogy aki Nórihoz hasonlóan szeretné magát kipróbálni ezen a rangos szépségversenyen, még jelentkezhet a Miss International Hungary megmérettetésre 2013. május 31-ig!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.