Nemcsak a hangjával hódít

Szépségkirálynő lehet a Megasztár felfedezettje

Igencsak meglepődött Réti Nóra, amikor arról kapott értesítést, hogy elfogadták a jelentkezését a Miss International Hungary szépségversenybe - noha ő maga nem jelentkezett.

2013.02.20 12:29ma.hu

Kislányos bájával és remek hangjával sokakat elbűvölt már, most azonban egészen más oldaláról mutatkozhat be Réti Nóra, a Megasztár felfedezettje. Noha őt magát is meglepetésként érte, hogy elfogadták a jelentkezését az idei szépségkirálynő-választásra, legfőképp mert ő nem adott be sehova ilyesmit, némi biztatás hatására elhatározta, belevág a nagy kalandba.

Fotó: Sunhill

Az egész akkor kezdődött, amikor a tehetségkutatón elindult lánynak nemcsak a hangját dicsérték a rajongók, hanem formás külsejét is, csakhogy ez Nórit mindig zavarba hozta. Végül a Megasztárban megismert és időközben nemcsak legjobb barátnőjévé, de fogadott nővérévé is vált Kullai Timi úgy döntött, elég volt a pironkodásból, ideje, hogy Nóri profi szakmai zsűri előtt is bizonyítson, akkor talán tényleg elhiszi, hogy a legszebbekkel is méltán kelhet versenyre. Ő küldte el a jelentkezési lapot Nóri helyett, Fekete Dávid pedig tovább bátorította a lányt, úgyhogy végül neki tényleg nem sok választása maradt, mint mosolyogva elfogadni a kihívást.

Mégpedig nem is akármilyen kihívást: a Miss International elnevezésű szépségverseny 52 éves múltra tekint vissza, és ahogy a nevéből is látszik, a világ minden részéről érkeznek ide versenyzők. A szépség azonban nem minden: a nemzeti királynők a szépség mellett egyben a béke nagykövetei is lesznek, zászlajukra tűzve a nemzetközi barátságot és békét, majd a nemzetközi versenyen 70 ország legszebbjei mérik össze adottságaikat a királynőnek kijáró koronáért.

"Hosszas mérlegelés után mondtam igent a nevezésre és írtam vissza a szervezőknek" - árulta el Nóri. "Megkérdeztem a családomat, a barátnőimet, de még Dávidot is, hogy mit szólnak hozzá. Mindenki biztatott, hogy ez egy jó kaland és végre kellő önbizalmat is szerezhetek. A verseny üzenete is tetszett, hiszen közel áll hozzám ez a gondolat" - folytatta, de azt is bevallotta, hogy ennek ellenére továbbra is az éneklést tartja a legfontosabbnak az életében. A szépségversenyre inkább izgalmas kitérőként tekint, ahol magabiztosságot szerezhet, a közönség előtt viszont ezentúl is az énekesnői képességeit szeretné megcsillantani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.