Kembe Sorel a tenyerén hordozza a kismamát

Képek - Afrikával lepte meg Kondákor Zsófit a szerelme

A Jóban Rosszban hozta őket össze, de most mindketten egészen másfajta szerepre készülnek, érthető hát, ha Kondákor Zsófi egyre kíváncsibbá vált Afrikára. Kembe Sorel megoldotta!

Kembe Sorel megmutatta Afrikát Kondákor Zsófinak képgaléria

2013.04.08 14:15ma.hu

Nincs könnyű helyzetben az a kispapa, akinek kedvese a szüléshez közeledve egyre gyakrabban emlegeti, mennyire szívesen nézné meg, milyen a hely, ahol élete párja a gyermekkorát töltötte, ámde az a hely több ezer kilométerre innen, egészen pontosan Afrikában van. Márpedig Kondákor Zsófi, a Jóban Rosszban színésznője épp ezzel nyúzta az ugyancsak a sorozatból ismerős Kembe Sorelt, miközben mindketten pontosan tudták, hogy ekkora utazást már nem vállalhat be a csinos kismama. A színész azonban mégis megtalálta a megoldást, így Zsófi ízelítőt kapott Afrikából, de nem tette ki magát az utazás okozta veszélyeknek.

Párja ugyanis felfedezte, hogy Magyarországon is van egy kicsi Afrika, egészen pontosan Felsőtárkányba, ahová alig másfél óra alatt értek a fővárosból. Így már decemberben félig-meddig ismerős környezet fogja fogadni az addigra három főssé bővülő családot, amikor elutaznak az "igazi" Afrikába, Kembe Sorel kongói szülőhazájába.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


"Ahogy közeledik a szülés időpontja, Zsófi egyre többször kérdez rá afrikai gyökereimre, mindent tudni szeretne a második otthonomról" - mesélte a színész. Bár édesapja - aki talán még a kispapánál is izgatottabban várja a baba születését - jelenleg épp Franciaországban él és dolgozik, maradtak még szép számmal a rokonságból, akik fogadhatják majd a színészpárt és gyermeküket: Sorel édesapjának 12 testvére van, mindannyian népes gyereksereggel megáldva. "Legalább tíz napra szükségünk lesz, hogy mindenki láthassa és megfoghassa a picinket, akire már nagyon várunk" - árulta el mosolyogva a leendő apuka.

Zsófi persze igazi trendi kismamaként vetette bele magát a felsőtárkányi kalandokba, az erdő közepén álló szálloda remek lehetőséget adott neki, hogy ne kelljen lemondania napi rendszeres sétáiról, de az úszás is csak rá várt, miután visszatértek a 3 órásra nyúlt, verőfényes tavaszi napsütésben tett kirándulásról. Az elvesztett energiát hamisíthatatlan afrikai falatokkal pótolták, a közös kedvenc a banánnal megbolondított yassa csirke lett.

A pár napos kiruccanás közben Zsófi még utoljára kiélvezte gyermeki énjét az anyaság előtt, játszott a szurikátákkal, átadta magát a kényeztetésnek, amikor mangóvajas masszázst kapott, közben kedvese a sheavajas kenegetést élvezte, végül mindketten birtokba vették az aromakunyhót. "Reméljük, hogy a pici születése után nemcsak Afrikába, hanem egy karib-tengeri hajóútra is eljuthatunk, ami a másik nagy álmunk, de oda már hármasban" - nevetett Zsófi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.