Már van egy kislánya

Gólyahír! Halle Berry ismét babát vár

Második gyermekét várja Halle Berry. Az amerikai filmcsillag gyermekének apja a vőlegénye, Olivier Martinez francia színész, akinek a születendő baba lesz az első gyereke.

Nézze meg a képeket a szépséges színésznőről! >>> képgaléria

2013.04.06 12:03MTI
Halle Berry és Pierce Brosnan - Kattintson a képre! >>>

A pár tavaly januárban jelentette be az eljegyzést. Halley Berrynek már van egy kislánya, aki Gabriel Aubry kanadai modelltől született. 

A színésznő és egykori élettársa hosszas csatározás után 2012 novemberében jutott megegyezésre az ötéves Nahla felügyeleti jogával kapcsolatban. A híresség régóta cukorbetegséggel küzd, ez azonban elmondása szerint nem okozott problémát első terhessége alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.