Nagyon bejött neki a legutóbbi lemeze

Jól megy a szekér Madonnának: milliárdos lett a díva

Üzleti sikereinek és MDNA nevű világkörüli turnéjának köszönhetően egymilliárd dollár fölé kúszott Madonna vagyona - bár hivatalosan ezt a hírt nem saját maga jelentette be, a sajtó "adta össze".

Képek Madonna 2012-es turnéjáról képgaléria

2013.03.29 07:44MTI

A 2012-es év legjobban kereső popcsillagának vagyonát korábban 700 millió dollárra taksálták. A tavalyi koncertkörút bevételei, 85 millió dolláros bevételt hozó reklámszerződései, televíziós és DVD-jogdíjai, valamint további csaknem 100 millió dollárt fialó befektetései révén most már ő is tagja a milliárdosok klubjának - írta a The Daily Mail című brit tömeglap.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A napokban a New York Post és a Women's Wear Daily is egymilliárd fölöttire becsülte a popdíva vagyonát. Az énekesnő tavaly Truth or Dare néven piacra dobta első parfümjét, amelyből 60 millió dollár bevétele származott. Pénzügyi helyzetét fitneszhálózata, a Hard Candy elindítása is tovább erősítette.

Szépen hoz a konyhára Material Girl nevű divatmárkája is: a lányával közösen három évvel ezelőtt indított vállalkozásból évi 10 millió dollárt keres.

Madonna hamarosan parfümjével azonos néven cipőkollekcióval is előrukkol, a világhírű Macy's áruház számára pedig fehérneműt fog tervezni. Dollármilliókkal gazdagodott a híresség, miután befektetett a Vita Coco nevű italmárkába, és 10 millió dollárt keresett a Smirnoff vodkával kötött egyezségből, amelynek keretében az italcég a Madonna tiszteletére készült üvegeket hozott forgalomba korlátozott számban.

Az MDNA nevű világkörüli turné 88 állomása egytől egyig teltházas volt, az énekes tavalyi fellépése a Super Bowlon pedig több nézőt vonzott, mint Beyoncé idei minikoncertje a mérkőzés félidejében.

Még több hír Madonnáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.