A koncertjén sorsolt az énekesnő

Képek - Méregdrága cipőt és táskát kapott Felly K két rajongója

Felly K mindig valami extrém ötlettel áll elő, nem volt ez másként a lemezbemutató koncertjén sem. Az amerikai-magyar énekesnő ezúttal egy méregdrága designer cipőt és táskát sorsolt ki a közönsége között.

Cipő és táska pottyant Felly K koncertjén képgaléria

2013.03.19 13:09ma.hu

Felly K már sokszor megdöbbentette a hazai közönséget extrém ötleteivel, így gondolta, hogy új nagylemeze, a Not Fragile lemezbemutató koncertjére is valami szokatlannal rukkol elő.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)

A bulin a hölgyek 1-1 szál rózsát kaptak. A koncert előtt egy forró latin táncot nézhetett végig a közönség Santiago Maciel mexikói latin táncművész és partnere jóvoltából, majd ez a hevesség az egész koncert hangulatát jellemezte. Aztán váratlanul Felly K a koncert közben a jelenlévő hölgyek között kisorsolt egy Gucci cipőt és egy hozzáillő Gucci táskát is.

"Imádtam az egész estét. Fantasztikus volt a hangulat, a csajok igazán megmutatták, mi is az a bulizás. A cipő- és táskaosztás pedig tényleg nagyon jó ötletnek bizonyult, hiszen a nyertes csajok nagyon örültek neki. Imádom, amikor ilyen jól sülnek el a meglepetések, úgyhogy ez most még jobban insiprál! Hölgyeim, készüljetek, még nincs vége a sokkolásnak" - mesélte Felly K lelkesen.

A határainkon túl is ismert és népszerű énekesnő még tartogat meglepetéseket a közönségnek, hiszen most indul el vadonatúj albuma, a Not Fragile bemutató turnéjára!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.