Bobby Brownt 55 napra ültetik le

Börtönbe zárják Whitney Houston exférjét: részegen vezetett

Ötvenöt napos börtönbüntetésre, valamint négy év próbaidőre ítélte egy Los Angeles-i bíróság Bobby Brown énekest ittas vezetésért.

2013.02.27 08:29MTI

Az ügyészség szóvivője szerint a néhai Whitney Houston exférjének ügyében kedden született döntés, miután a zenész nem vitatta az ellene felhozott vádat és elismerte, hogy ittasan vezetett októberben, ráadásul úgy, hogy nem volt érvényes jogosítványa, mert bevonták.

Esetét súlyosbítja, hogy akkoriban is próbaidőn volt, szintén azért, mert befolyásoltság alatt vezetett.

A 44 éves Bobby Brownnak március 20-án kell bevonulnia, hogy megkezdje büntetése letöltését. A négy év próbaidő mellett egy 18 hónapos alkoholelvonó-kezelésen is részt kell vennie - értesült a TMZ.com celebportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.