Végre kikapcsolhatott egy kicsit a kedvesével

Képek - Vastag Tomi: "Siklóson mindig buli van!"

Nem sok idő jut mostanában egymásra Vastag Tominak és kedvesének, de a legnagyobb hajtás közepette is sikerült egy kis romantikát belecsempészni a rohanós hétköznapokba.

Vastag Tomi Siklóson romantikázott Tündével képgaléria

2013.02.15 12:29ma.hu

Vastag Tomi nem panaszkodhat, ha csak az elmúlt másfél hónapot nézzük, és ha így megy tovább, 2013-ra úgy emlékezhet majd vissza egykoron, mint egyik legjobb évére, ám egyvalami most fokozottan fejtörést okoz neki, ez pedig a magánélet. Na nem mintha oka lenne a legkisebb panaszra is, kedvesével, Mármarosi Tündével jobb már nem is lehetne a kapcsolatuk, csakhogy a rengeteg fellépés és hivatalos elfoglaltságok miatt alig-alig marad idejük egymásra.

Ráadásul nemcsak az X-Faktor felfedezettjének az idejét foglalja le a Frank Sinatra, a hang című darabban játszott főszerep és az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatója, ahol a Holnaptól című dallal már a középdöntő egyik biztos résztvevője, de Tünde se nagyon látszik ki a sok munkából. A táncos-koreográfus lány mostanában épp reménybeli sógorával, Vastag Csabával tölti napjai nagy részét, hisz hamarosan indul az RTL II-n a Szombat esti láz második szériája, ahol ők lesznek az egyik versenyző páros.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Így szinte csodaszámba megy, hogy mégis sikerült néhány napra kiszakadniuk a mindennapi hajtásból, és hogy ne is essenek kísértésbe, a biztonság kedvéért a fővárostól jócskán eltávolodva, Siklóson élvezik a nyugalmat. A választás persze nem a véletlen műve volt. "Egyik kedvenc városom Siklós, ahová nagyon sokat járok a barátaimmal és a testvéremmel, Csabival" - vallotta be Tomi.

"A helyi polgármester tárt karokkal vár minket, és Siklóson egyébként is mindig buli van!" - lelkendezett tovább, megerősítve ezzel a helyi mendemondát. De most úgy utaztak el, hogy senkinek nem szóltak előre, csak a Castello hotel személyzete tudott az érkezésükről. Ők viszont régi ismerősként köszöntötték a szerelmeseket, és azonnal a nászutas lakosztály kulcsát adták át nekik, amelyben a romantikus, nyitott fürdőszoba minden kényeztetése is csak rájuk várt.

A négycsillagos szállodában Tomi mindenképp ki akarta próbálni a masszázst, de Tündi egy idő után úgy döntött, maga veszi kézbe kedvese hátát és finom illatú, narancsos krémmel dörzsölte be. A pihenést a szauna tette teljessé, no meg a gusztusos koktélok szürcsölgetése, a biliárdparti után pedig fejedelmi vacsorával koronázták meg a napokat, így igazán feltöltődve térhettek vissza a fővárosba, ahol Tündi újult erővel vetette bele magát a táncpróbákba, Tomi pedig az eurovíziós felkészülésbe.

Még több hír Vastag Tamásról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.