"Van barátnőm, de a többi csak ránk tartozik"

Videó: Vastag Tomi beismerő vallomást tett!

Hosszú idő után végre rátalált a szerelem az X-Faktor "kistacskójára", bár egyelőre a nyilvánosság elől rejtegeti a szerencsés hölgyet. A bátyja szakításából okulva vigyáz a kapcsolatára.

2011.07.29 16:44ma.hu

"Boldog ember vagyok, akármilyen nehéz elhinni" - ismerte be Vastag Tomi a Fókusz kamerája előtt, megerősítve ezzel azokat a pletykákat, amiket már egy ideje csiripelnek a madarak: az X-Faktor győztesének öccse szerelmes!

Az azonban zavarja, hogy ez ennyire érdekli az embereket, hisz miközben nem lepte meg a magánéletét firtartó kérdésözön, úgy véli, egy "előadóművészt az alapján ítélnek meg az emberek, hogy mit csinál a színpadon".

"A magánélete nem tartozik senkire, azért nevezik magánéletnek." - tette hozzá. Amiért most mégis kamera elé állt és színt vallott, az épp a magánélete védelmében történt, mert most kielégítette a kíváncsiságot, elmondta, hogy igen, van barátnője, de ennél többet nem szeretne róla mesélni és ezzel lezártnak is tekinti a témát.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Azt, hogy mi, ki ő, hogyan és milyen mértékben - az csak ránk tartozik." - jelentette ki határozottan a fiatal énekes, akit Keresztes Ildikó annak idején csak Kistacskónak becézett. Tomi közvetlen közelről látta, hogy bátyja, Vastag Csaba párkapcsolatát hogyan tette tönkre a sztársággal járó világ, és épp ezért döntött úgy, hogy barátnőjét megvédi a nyilvánosság elől.

Annyit viszont bevallott, hogy egy nagyon régi ismeretségről van szó, egy olyan barátságról, amelyben mindketten bármikor számíthattak a másikra és megbízhattak egymásban, ám egészen mostanáig ez nem fordult át komolyabb kapcsolatba: egy baráti társasággal közös nyaraláson tört meg a jég.

De afelől senkinek nem lehet kétsége, hogy az érzelmek őszinték, mert Tomi beismerte: azt nem tudná pontosan megmondani, mit szeret a kedvesében, de minden pillanatban érzi, hogy szüksége van rá, nincs egyedül és "van valaki, aki több, mint egy barát: egy társ!"

Még több hír Vastag Tomiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.