A hűség a legfontosabb az X-Faktor sztárjának

Képek: Vastag Tomi keresi az igazit

Vastag Tamás igyekszik mindent megtenni a gazdira vágyó, jobb sorsa érdemes kutyusokért. Új slágere, az Igazi társ, éppen ezért a szeretetről a hűségről, saját kutyusáról, Liziről, illetve minden társra vágyó kutyusról és gazdiról is szól.

Vastag Tominak ő az igazi képgaléria

2011.12.09 08:29ma.hu/Neonoir

A Vastag családban nem újdonság, hogy valamely nemes cél mellé állnak a tagok: korábban Vastag Csaba támogatta aktívan a tiszta környezetért küzdő mozgalmakat, most pedig Vastag Tomi állt az állatvédelem ügye mellé. Új slágere, az Igazi társ is a szeretetről, a hűségről, saját kutyusáról, Liziről, illetve minden társra vágyó kutyusról és gazdiról is szól.

Fotó: Neonoir (A galériához KATT a képre!)

A sláger két változatban is hallható azon az exkluzív CD-n, ami csak a Fressnapf áruházakban kapható 2012. február 28-ig, és az énekes ezt a különleges lemezt 10 Állati Áruházban dedikálja is. A Fressnapf a Vigyél Haza Alapítványon keresztül a szerető társra vágyó Illatos úti kutyákat támogatva hívta életre ezt a kezdeményezést.

Az akció mottója "Jótett helyébe jót várj!", ugyanis a CD-tokban található kuponfüzetben a vásárló 2700 forint értékű kedvezményt találhat a Nestlé Purina jóvoltából. Minden eladott lemez után a Fressnapf 200 forinttal támogatja a menhelyen lakó állatokat.

A karácsonyi szezon beköszöntével, állatszerető emberként álljunk meg egy pillanatra és gondoljunk azokra a kisállatokra is, akik kénytelenek gazdi nélkül egy menhelyen tengődni. Most úgy tehetünk nekik jót, hogy megajándékozzuk magunkat vagy valamely szerettünket egy különleges CD lemezzel. A Fressnapf áruházakban történő dedikálás helyszíneiről és időpontjairól az áruház linkjén tudhatnak meg további részleteket.

Még több hír Vastag Tamásról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.