Csak fél órája találkoztak

Képek - Vastag Tomi gyereket akar Csengétől

Ádáz csata tört ki az egyik rádió stúdiójában: a műsorvezetők és a hallgatók is két pártra szakadtak abban a kérdésben, hogy kinek a dala jobb az Eurovíziós versenyben. A vita furcsa módon zárult le.

Vastag Tomi és Szabó Ádám a Juventus Reggelben képgaléria

2013.02.08 14:29ma.hu

Élő adásban jelentette be Vastag Tomi, hogy gyermeket akar egy Csenge nevű nőtől, de ez még semmi: az X-Faktor felfedezettje a hölgyet nem egész fél órával korábban ismerte meg, amikor erre a súlyos döntésre jutott. Hab a tortán, hogy mindezt barátnője, Tünde teljesen nyugodtan fogadta, és egyelőre nincs szó arról, hogy szakítani készülne "hűtlen" kedvesével.

Tomi ugyanis csupán hirtelen felindulásból, egy igen termékeny húsz perc végeztével sütötte el a félreértéseket is generálható mondatot. A Juventus rádió stúdiójában ennyi időre volt szüksége neki és a Csillag születik tehetséges harmónikásának, Szabó Ádámnak, hogy egy közös dalt írjanak az egyik szerencsés hallgatónak - ő volt Csenge.

Fotó: Juventus (A galériához KATT a képre!)


Az ügy előzménye, hogy épp egy héttel ezelőtt a két műsorvezető heves vitában tört ki, nem tudtak dűlőre jutni, hogy az Eurovíziós versenybe nevezett dalok közül Tomié, vagy inkább Ádámé az esélyesebb és persze jobb. A riválissá lett zenészek vállalták, hogy élőben döntik el a kérdést, így hát február 8-án reggel megjelentek a stúdióban, ahol Hajdú Tibor és Csizinszky Éva azt a feladatot adta nekik, hogy írjanak egy dalt valakinek, aki aztán azt elő is adja.

A riválisok tehát összefogtak, és húsz perc alatt összedobták Ádám dallamával és Tomi szövegével a következő slágergyanús számot a búgó hangú Csengének. A szépségszalon-vezető lány előadása aztán annyira megfogta Tomit, hogy csak annyit tudott a produkcióhoz fűzni: "Gyereket akarok tőled, Csenge, most és itt, azonnal!" Az időközben eurovíziós próbára elrohanó vetélytársának pedig már csak az éteren keresztül üzente, hogy ha fia lesz, biztosan Ádámnak fogja hívni őt.

Ezért érdemes volt felkelni, de ha valaki lemaradt volna az adásról, az se bánkódjon: az alábbi videón visszanézheti az egészet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.