Balog Tamás és Pordán Petra valaha háborúzott

A szerelemért tekertek: egybekel a rádiós álompár?

Beletelt egy kis időbe, mire a két népszerű rádiós megfogadta az ősi tanácsot, nevezetesen hogy "szeretkezz, ne háborúzz", ám mostanra nyíltan felvállalták szerelmüket.

2013.02.13 16:29ma.hu

Ahogy a rádiós kollégák visszaemlékeznek, már az első találkozásukkor pattogtak a szikrák a levegőben - csakhogy azok olyan szikrák voltak, amik miatt mindenki jobbnak látta fedezékbe vonulni. Balog Tamás és Pordán Petra ugyanis nemhogy nem jöttek ki egymással, de ahol csak érték egymást, egymásba csíptek - persze jelképesen. A hajtépésnek azonban nem volt helye a mikrofonok mögött, nemcsak azért, mert ebből Tamásnak nincs túl sok a fején, hanem azért sem, mert a hallgatókat vajmi kevéssé érdekelte volna az a rádióműsor, amelyben a két műsorvezető csak egymás froclizásával van elfoglalva.

Kikerülni egymást semmiképp nem tudták: a vezetőség döntésének köszönhetően közösen kapták meg az egyik műsor vezetését, így tényleg muszáj volt rendezni a soraikat. Az átmeneti tűzszünetből aztán szép apránként szimpátia kerekedett, majd egy party során számukra is derült égből villámcsapásként jött a felismerés: ez már bizony régen több, mint kellemes kollegiális kapcsolat. A váratlanul fellángoló szerelem ráadásul odáig fajult, hogy Tamás nemrég élő adásban kérte meg Petra kezét, és bár az esküvő időpontját még nem árulták el, a csiripelő verebek szerint az sem lehet túl messze.

Pordán Petra és Balog Tamás (Fotó: West End)


Ezek után nem is lehetett kérdés, hogy ők is részt vesznek a West End Valentin napi szerelmes tekerésén, amelyen több napon keresztül ismert sztárpárok pattantak biciklire és a pedállal gyújtották fel a bevásárlóközpont (led)szívét. A tandemen az eddig részt vevő párok átlagos teljesítménye 10 perc alatt 9 kilométernek megfelelő tekerés volt, de a győzelemért nemcsak a biciklin lehet pedálozni, hanem a facebookon is, ahol a rajongók szavazhatnak kedvenceikre - vagy épp az "amatőrökre". A fődíj igen kecsegtető: a nyertes egy kényeztető hétvégét kap luxusautó-használattal, de a kisebb nyeremények sem lebecsülendők.

A tekerés pedig tovább folytatódik: szerdán Dukai Regina szórakoztatja a közönséget, csütörtökön, a szerelmesek napján pedig Árpa Attila és kedvese, Tomán Szabina pörgeti fel a hangulatot és a ledszív fényeit - de aznap is találkozhatnak a rajongók a Balog-Pordán párossal, Dudás Miklóssal és partnerével, valamint Rippel Ferenccel és Viviennel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.