Közös produkcióra készül négy világsztár

Tovább bővült a Grammy-fellépők listája: Sting és Rihanna is énekel

Sting, Rihanna, Bruno Mars és Kelly Clarkson is színpadra lépnek egy különleges, közösen előadott produkcióval a hétvégi Grammy-gálán.

2013.02.05 12:29MTI

Az amerikai Hanglemez Akadémia (Recording Academy) hétfőn jelentette be, hogy a négy énekes különleges közös produkcióval készül a február 10-ei díjátadóra, amelynek a Los Angeles-i Staples Center ad otthont. A díjakat mások mellett Beyoncé, Prince, Jennifer Lopez és a country énekes Hunter Hayes fogja átadni a győzteseknek.

Idén a fun. nevű amerikai indie-pop együttes és Frank Ocean rapper kapta a legtöbb, szám szerint hat Grammy-jelölést, karöltve Dan Auerbach-val a The Black Keys nevű formációból, a Mumford & Sons bandával, Jay-Z-vel és Kanye Westtel.

Az est már korábban bejelentett fellépői között szerepel Frank Ocean, Alicia Keys, a Maroon 5, Ed Sheeran, Elton John, a fun. és Taylor Swift. A Grammy-díjakat az amerikai Hanglemez Akadémia 81 kategóriában ítéli oda. A gála házigazdája LL Cool J. rapper-színész lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.