Kihirdették a gála fellépőit

Elárulták: Maroon 5 és Alicia Keys is a Grammy-fellépők közt

Alicia Keys, Maroon 5, Frank Ocean... - csak néhány név abból a több tucatból, akik fellépnek a február 10-én megrendezésre kerülő 2013-as Grammy díjátadó gálán.

2013.02.01 18:29ma.hu

Bejelentették a 2013-as Grammy-díjátadó hivatalos fellépőit. A Zene Estéjeként emlegetett gálán a tizennégyszeres Grammy-díjas Alicia Keys és a több kategóriában is jelölt Maroon 5 közös performansza mellett Frank Ocean is színpadra lép.

A díjat átadók között van Carly Rae Jepsen, aki egyben a gála nagy reménysége is. Szintén az idei év nagy esélyesei között találjuk Frank Oceant, hat jelöléssel, továbbá a Maroon 5-ot, akik most kettő díjat zsebelhetnek be a már meglévő négyhez, a legjobb pop előadás és a legjobb pop album kategóriában.

A korábban nyilvánosságra hozott előadók között is szép számmal találunk jelölteket, többek között Rihanna, a Mumford & Sons, a The Lumineers, Taylor Swift, valamint Elton John és Ed Sheeran közös előadására számíthatunk.

Az 55. Grammy díjátadót február 10-én, a Los Angeles-i Staples Centerben tartják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.