Meghívással lép fel Londonban

Képek - Radics Gigiért már külföldön is kapkodnak

Napok alatt óriási siker lett Radics Gigi első számának feldolgozása, a Daydream térhódítása meg sem állt Londonig, ahol egy koncertszervező úgy döntött, meghívja a lányt és két hazai DJ-t koncertezni.

Radics Gigiék Londonba tartanak képgaléria

2013.01.16 12:29ma.hu

Radics Gigi rajong az állatokért, nemrégiben egy kutyamentő alapítvány naptárfotózásán is részt vett. DJ Dominique is évek óta rendszeresen támogat ilyen szervezeteket, sőt, saját két kutyáját is egy sintértelepről mentette meg.

A Megasztár győztese és a lemezlovas még karácsony előtt az egyik legnagyobb alapítvány rendezvényén futottak össze, ahol nagyon jól elbeszélgettek és kitalálták, jó lenne egyszer együtt dolgozni. DJ Dominique és jó barátja, DJ Bárány már hosszú ideje gondolkoztak egy közös produkción, így egyértelmű volt, hogy a fiatal énekesnő első slágerét, a Daydreamet remixelik át.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


A dal új verziója annyira tetszett az énekesnőnek és a kiadónak, hogy egy új klipet is készítettek hozzá. Gigi a videóban új oldaláról mutatkozik be, dögös dívaként pózol, amivel a két DJ-t teljesen levette a lábáról.

A fiatal énekesnő immáron nemcsak a hangjával, hanem vonzó kisugárzásával is megszédíti a férfiakat. A klip a napokban felkerült a világhálóra, ahol egyből sikert aratott: pár nap alatt már több mint 86 ezren kattintottak rá. De nemcsak a közönség figyelt fel erre a különleges együttműködésre, hanem külföldi koncertszervezők is!

Elsőként egy angol szervezőcég kereste fel a kiadót, hogy szeretnék, ha Gigi és a két DJ együtt lépne fel egy londoni klubban. A fiatal énekesnő nagyon megörült a felkérésnek, mert nagy vágya volt, hogy felléphessen az angol fővárosban. Külön öröm neki, hogy két tapasztalt, külföldön is elismert lemezlovassal együtt állhat majd a színpadra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.