Ijesztő és óriási lábnyomra figyelt fel a sztár

Képek - Radics Gigi felcsapott szörnyvadásznak

Elmúlt már az idő, amikor Radics Gigi esténként benézett az ágya alá, hogy nem lapulnak-e szörnyek alatta, és már barátaival sem próbál szellemet idézni. Most mégis szörnyvadásznak állt.

Hatalmas lábnyomot vizsgálgat Radics Gigi képgaléria

2012.12.07 10:29ma.hu

Hatalmas szörny költözött Budapestre, aki a város szívében, a Deák téren hagyta több négyzetméteres lábnyomát. A különös nyom nem csak a járókelők, de Radics Gigi figyelmét is felkeltette. Az énekesnő először nevetve idézte fel gyerekkorát, amikor még a sötét szobában mindenhol félelmetes lényeket sejtett, majd felcsapott szörnyvadásznak és felavatta a hatalmas installációt, amely a Disney Csatorna minden vasárnap új részekkel debütáló, Rejtélyek Városkája című új sorozatának egy részletét eleveníti meg.

Kicsiként én is - mint minden gyerek - benéztem az ágy alá, biztos, ami biztos leellenőriztem, hogy nem lapul-e ott valami. Évekkel később a barátaimmal belevágtunk egy szellemidézésbe: körbeültünk egy asztalt, középen csak egy gyertya égett, és vártuk, hogy történjen valami. Egyszer csak valaki kopogott az asztalon, mi pedig szanaszét rohantunk” – mesélte nevetve Radics Gigi.

A sikertelen szellemidézést és vele együtt a természetfeletti élmények és szörnyek birodalmát most újra felidézte az Év Hangja a Disney Csatorna új sorozata, a Rejtélyek Városkája kedvéért.

Fotó: Merlin (A galériához KATT a képre!)


Bevallom, kisöcsémmel gyakran ülünk együtt a képernyő előtt, hiszen imádom a zenés filmeket, a Disney Csatorna sorozatait: a Zsenipalánták, a Jessie vagy az Indul a Risza! a kedvenceim közé tartoznak. A klasszikus Disney rajzfilmek közül az Aladdin a nagy favorit, gyönyörű dalokat írtak hozzá, amiket bármikor szívesen elénekelnék.

Ráadásul már többen mondták, mennyire hasonlítok a női mesehősre. Például a Megasztárban egyik este, amikor egy gyönyörű királykék estélyiben léptem színpadra, mindenki, aki mellett elmentem csak Jázmin hercegnőnek szólított
” - árulta el az énekesnő, aki elsőként vizsgálta meg közelről a titokzatos szörnylábnyomot.

Csakúgy, mint a Disney Csatorna horrorisztikus és természetfeletti animációs sorozatának hősei, az egymást folyton piszkáló Pines ikrek, akik végre hazánkba is megérkeztek. A kalandor Dipper valamint a szerelemre áhítozó Mabel Pines nem várt titkok nyomára bukkannak bohókás bácsikájuk otthonában, és egy szempillantás alatt természetfeletti teremtmények és megmagyarázhatatlan események elől menekülnek a Rejtélyek Városkájában.

Költözz a Rejtélyek Városkájába – minden szombaton 09.30-kor kizárólag a Disney Csatornán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.