Apjára bízta a kocsit a kiskorú lány

Képek - Radics Gigi sofőrt is választott a vadiúj nyereményautójához

Átvette nyereményautóját a Megasztár győztese, Radics Gigi, de még néhány évig biztosan nem fog a volánja mögé ülni. Igaz, nem sűrűn fordul elő, hogy valakinek 15 évesen már saját autója legyen.

Autótulajdonos lett a Megasztár győztese képgaléria

2012.06.05 18:29ma.hu

Ünnepélyes keretek között átvette nyereményautóját és annak minden tartozékát - kulcs, papírok - Radics Gigi, ám mivel a Megasztár legfrissebb győztese még épp csak betöltötte a 15. évét, egy darabig biztosan nem ülhet a volán mögé, legalábbis járó motor mellett semmiképp. Így viszont kénytelen volt kinevezni egy sofőrt magának, aki ki más lehetne, mint édesapja, Radics Tamás.

Fotó: TV2 (A galériához KATT a képre!)


A salgótarjáni lányt már a Megaházban is apukája istápolta, már amikor a próbák és a közönségtalálkozók között nagy ritkán ő is a lánya közelébe fért. Mostantól azonban biztosan több időt tölthetnek együtt, ha máskor nem, hát a fellépésekre vezető utakon, ahová biztosan a büszke Papa fogja fuvarozni az ifjú sztárt.

Az ünnepélyes díjátadón persze Gigi megilletődve, de boldogan pózolt az E.ON képviselőjétől átvett Opel Ampera mellett és - csak az érzés kedvéért - kicsit a sofőrülésbe is bepattant, de az első próbautat már az anyósülésben ülve tette meg, miközben apja is megpróbált összebarátkozni az új "családtaggal".

A legjobban az tetszett az újdonsült autótulajdonos sofőrjének, hogy ez egy elektromos kis járgány, és mint ilyen, elképesztően csendes. "Igazi élmény ez nekem" - lelkendezett Tamás, és ezek után kétség sem fér hozzá, hogy bármikor örömmel vállalja az új feladatkört lánya mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.