Radics Gigi és Szakos Andi csap össze

Világsztárral küzdenek a lányok: ma este eldől, ki lesz a 6. Megasztár

Az előző öt széria győztesei is fellépnek a Megasztár6 fináléjában, ahol eldől, a sorba Radics Gigi vagy Szakos Andi áll-e be, de egy igazi világsztár, Flo Rida is erősíti a lányokat.

Radics Gigi és Szakos Andi útja a Megasztár6 döntőjéig képgaléria

2012.05.25 16:29TV2

Utolsó élő adásához érkezik a TV2 népszerű zenei tehetségkutatója. A Megasztár Fináléjában két női versenyző, Radics Gigi és Szakos Andrea méri össze tudását, hogy azt este végére kiderüljön, ki lesz 2012 Megasztárja.

A rendkívül látványos show-ban a lányok szólódalai mellett közreműködnek a Megasztár korábbi szériáinak győztesei: Tóth Vera, Caramel, Király Viktor és Tolvai Renáta duetteket is énekelnek a finalistákkal, a műsor végén pedig Rúzsa Magdival kiegészülve, együtt ünneplik 2012 győztesét egy közös dallal.

Fotó: TV2 (A galériához KATT a képre!)


Az este folyamán színpadra lép még közel negyven korábbi és mostani Megasztár döntős is, akik a "We are family" című slágert adják elő. A Finálé fénypontjaként itt lesz napjaink egyik legnépszerűbb rappere, Flo Rida is, aki saját világslágereit adja elő a Top 12 énekessel, majd egy közös produkcióban a két finalistával, Andival és Gigivel.

Ezen az estén már csak a nézők szavazatai számítanak, akire több hívás és sms érkezik, elnyeri a Megasztár címet és a mesés nyereményeket!

Megasztár Finálé - péntek este 21.20-tól a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.