Három vendéggel tiszteleg az olimpikonok előtt is

Radics Gigivel lép színpadra Dolhai Attila

Három nagyszerű énekesnővel és két zenekarral lép színpadra augusztus 19-én Dolhai Attila Balatonfüreden. Az ismert slágerek mellett eddig soha nem hallott dalok is felcsendülnek majd.

2012.08.14 14:29ma.hu

A színész-énekes idén Balatonfüred szabadtéri színpadát veszi birtokba augusztus 19-én, vasárnap zenekaraival és sztárvendégeivel.

"A Gypsylanddel a közös koncertturnénk legnagyobb slágereit játsszuk el, új zenekarommal pedig a készülő CD-re kerülő dalokból adunk ízelítőt. A lemezen többek között helyet kap egy számomra fontos dal, amely A győzelem angyala hív címet viseli. Ezt az olimpia alkalmából írtam. Nagyon tisztelem Darnyi Tamást, Egerszegi Krisztinát és az összes olimpikonunkat, akik ilyen fantasztikus eredményt értek el pályafutásuk során" – mondta el Dolhai Attila.

"A koncerten Vágó Bernadett lesz az egyik partnerem, akivel már összeszokott párost alkotunk, hiszen az Operettszínházban több darabban játszottunk és játszunk együtt. Peller Annával sem ez lesz az első közös munkánk, hiszen amellett, hogy kollégák vagyunk az Operettszínházban, az elmúlt egy évben a Gypsylanddel közösen jártuk az országot a Forró Vér című koncerttel. Harmadik vendég pedig Radics Gigi, aki az utóbbi időben már a tengerentúlon is bontogatja a szárnyait. A duettek mellett mindhárom vendég előad egy-egy szóló dalt is."

A koncert a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ szabadtéri színpadán lesz augusztus 19-én, vasárnap 21 órától. Rossz idő estén a sportcsarnokban kerül megrendezésre. A jegyvásárlásról és további részletekről Dolhai Attila honlapján is tájékozódhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.