Dolhai Attilát imádják a csajok!

Csapatnyi lány szeme fénye! A hazai színészt kényeztetik a nők!

Csapatnyi lány szeme fénye a népszerű színész, Dolhai Attila. A musicalek sztárját négy hölgy várja haza minden este. Minden oka megvan az elégedettségre. Dolhai Attila a szakmai sikereken túl három gyönyörű kislány édesapja.

2009.08.14 19:20ma.hu

Bár nevét minden zenerajongó ismeri Magyarországon, kislányai, a hatéves Luca és a négyéves Emma még soha nem látták őt színpadon. Nem véletlenül.

- „Vigyázunk ezzel." - mondta Dolhai Attila.

– „ Még nagyon nehéz lenne megmagyarázni nekik, hogy ott fent nem apát látják, hanem egy szerepet játszó színészt, aki egyszer indulatos, máskor egy idegen nőt ölel szenvedélyesen, esetleg meg is hal a színpadon. Először meg kell ismerkedniük a színház működésével ahhoz, hogy megtanulják: nem a valóságot látják, csupán egy illúziót. Nem kapkodjuk el, szépen lassan beavatjuk őket.

Áprilisban született meg a művész harmadik kislánya, Anna. Ezzel teljessé vált a nőuralom a családban, de Attila ezt egy cseppet sem bánja.

- „Szerencsés ember vagyok, mindig is kényeztettek a nők – mondja mosolyogva. – Luca és Emma nagyon apásak, én vagyok a szemük fénye. Ha tehetnék, folyton rajtam lógnának. Szerintem Anna is éppen ilyen lesz, de ő egyelőre csak gőgicsél.”- írja a Kiskegyed.

Nehéz elképzelni, hogy a rajongói által a musical hősszerelmesének kikiáltott Dolhai Attila valaha rockerként indult el a zenés műfajban, de már valahol Miskolc és az egyetemi felvételi között eldőlt: a musical világában lelek majd otthonra.

Harmadik cédéje jelent meg ősszel Egy szerelem története címmel. A lemezkiadó szűkkörű közvélemény-kutatást végzett: mit hallgatnának szívesen a hölgyek. Kiderült, hogy a közelmúlt magyar slágereit, ezeket énekli Dolhai Attila Szécsi Páltól az LGT-ig.

Egy elképzelt kapcsolat hangulatait próbálja megidézni: az egymásra találást, a mélypontokat, a visszatéréseket...

- „Első korongomon általam írott dalok voltak. Nem mondanám magamat szerzőnek, de szeretem gondolataimat és a bennem csengő dallamokat formába önteni. Az Olasz szerelem című második cédém dalszövegeibe is belekontárkodtam.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.