Agykurkászhoz készül az egykori Baywatch-csillag

Pamela Anderson: "...és a melleim, szóval kiestek..."

Segítségre van szüksége az őt ért veszteségek feldolgozásához Pamela Andersonnak, ezért bejelentette, hogy visszamegy terapeutájához és folytatja a korábban félbeszakadt kezelést.

2013.01.07 08:29ma.hu

A Dancing on Ice - nálunk Sztárok a jégen címmel futott - műsorból legutóbb kiszavazott Pamela Anderson az adás után bejelentette, hogy hosszú évek kihagyása után ismét visszatér egykori terapeutájához, hogy fel tudja dolgozni az életében felgyülemlett problémákat. Az egykori szexszimbólum egy tévéinterjúban fejtette ki, hogy elege van jónéhány "érdekes" lélekgyógyászból, mégis most újra szükségét érzi, hogy újra találkozzon a régi segítőjével. "Különc volt és öreg, de szerettem nézni őt és beszélgetni vele" - vallotta be.

Nem csoda, hogy szakemberhez fordult néhány évvel ezelőtt: hatalmas adósságokba keveredett a luxusháza miatt, amiből nemcsak anyagilag volt nehéz kikeveredni, de lelkileg is megterhelte őt az adósság súlya. "Ez nagyon sok emberrel megesik Hollywoodban" - tette hozzá. Bár anyagilag még mindig nem állt talpra teljesen, 370 ezer dollárral továbbra is tartozik, apránként mégiscsak szabadul a pénz okozta rabságból. "Elég faramuci helyzet alakult ki a korábbi menedzseremmel, de nem akarok senkit okolni. A hátam mögött akarom hagyni ezt az egészet és csak előrefelé menni" - magyarázta.

Az, hogy vissza akar térni a terapeutához, nemcsak az újra felgyülemlő feszültség miatt vált aktuálissá számára, hanem elképzelhető, hogy egy új amerikai show-ban ő maga is ebben a szerepben tűnne fel, így valójában most nemcsak lelki megerősítést kaphatna, de ötleteket is az "öregtől". Persze előtte még vélhetően lesz mit megbeszélniük azzal kapcsolatban is, hogy miért esett ki Pamela a versenyből: a melleit okolja érte, amik viszont a ruhájából estek ki korcsolyázás közben.

"Megbotlottam, és a ruhám... szóval a melleim kiestek. Ez van. Gyakran történik meg ez az életemben" - mondta. A kínos szituáció egyes pletykák szerint a leginkább a versenyt műsorra tűző ITV csatornának fájhatott, mert úgy hírlik, 50 ezer dollárt fizettek a Baywatch csillagának, hogy elvállalja a szereplést a jégtáncversenyben, és biztosan nem számítottak rá, hogy már a műsor elején el kell búcsúzni tőle - írta a The Sun című amerikai bulvárlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.