Pamela Anderson önmaga múmiájává vált

Te jó ég, mi lett a szexszimbólumból?!

Hogy szerettük nézni 25 éve, amikor piros kis fürdődresszben, lassított felvételen mosolygósan és főleg ringó keblekkel rohant végig a tengerparton! A ringó keblek megmaradtak, de a mosoly...!

2011.09.19 13:36ma.hu

Nem túlzás: Pamela Anderson szó szerint úgy néz ki a rengeteg botoxkezeléstől és a plasztikai műtéttől, mintha valami életre kelt múmia lenne. Az arcára mintha odafagyasztották volna a mosolyt, és a szemöldökét is a kelleténél egy árnyalattal magasabbra húzták, emiatt persze úgy néz ki, mintha még félig lehunyt szemmel is csodálkozna.

Igaz, akkor senki nem háborgott, amikor a melleit csináltatta meg az egykori szexszimbólum, pedig eredeti formájában sem volt oka, hogy takargassa - nem is tette, sőt, épp ezzel vált világhírűvé, amikor olyan elbűvölően tudott futni a Baywatch elején. De ő elégedetlen volt, úgyhogy beletetetett egy kis szilikont, amitől még méretesebb és még formásabb lett, és egyszerűen nem lehetett betelni a látvánnyal.

De mintha mostanra egy kissé túlzásba vitte volna a dolgot, legfőképp az arcán. Az még érthető, hogy mindenki szeretne örökké fiatal maradni, de még ha nem is tudnánk, hogy Pamela betöltötte a 44. évét, akkor is könnyedén ki lehetne számolni, de legalábbis jó közelítéssel tudnánk tippelni. Márpedig egy méltósággal viselt apró szarkaláb kevésbé kirívó, mint egy nevetségesen merevvé, maszkszerűvé vált arc.

Sebaj: talán őt elnézegetve a fiatalabb lányok kétszer is meggondolják, plasztikai sebészhez fordulnak-e és ha igen, kihez.

Még több érdekesség Pamela Andersonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.