Dokumentumfilmet készít a volt elnökről

Scorsese Bill Clintonra vetett szemet

Bill Clintonról, az Egyesült Államok korábbi elnökéről forgat dokumentumfilmet az HBO tévécsatornának Martin Scorsese Oscar-díjas rendező.

2012.12.18 12:29MTI

A film Bill Clinton portréjának sokoldalú ábrázolására törekszik, és tükrözi majd az elnök politikai nézeteit, a történelemről, a kultúráról és a világról vallott felfogását. Martin Scorsese bensőséges beszélgetéseken keresztül akarja bemutatni Bill Clintont - ismertette az HBO hétfőn. A kábelcsatorna egyelőre nem közölte, hogy mikor kezdődik a forgatás, illetve mikor kerülhet adásba a produkció.

A 66 esztendős Clintont 1992-ben választották meg először az Egyesült Államok elnökének. A hivataltól 2001 januárjában vált meg, de azóta is népszerű az amerikaiak körében. A Gallup által végzett júliusi közvélemény-kutatás szerint 66 százalékos az elfogadottsága, és szinte nincs olyan réteg, amely ne kedvelné.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.