Nemcsak profi énekes, de profi autós is

Képek - Gáspár Laci: "A rallypályáról mentem a Megasztár színpadára"

Nem kell a szomszédba menni Gáspár Lacinak, ha vakmerőségről van szó: 2004 férfihangjával az autóversenyzés szerelmeseként előfordult már olyan is, hogy a versenypályáról lépett a színpadra!

Rallypályáról a Megasztár-színpadra képgaléria

2012.12.10 18:29ma.hu

Will Mellor színész és Kirsten O'Brien komikus egy fogadás miatt biztonságos autóikat és a nyugodt kertvárosi utakat extrém környezetre és járművekre cserélik a Gép-párbaj (World's Toughest Driving Tests) című új doku-realityben. A kanadai kétéltű mentőautótól kezdve a francia, gravitációt megtagadó hójárón és a skót óriási kukásautókkal való ismerkedésen át a párosnak egy sor trükkös, nehéz és ijesztő feladattal kell megbirkóznia a DoQ keddenként látható legújabb realityjében.

A bevezető epizódban rögtön egy igazi fegyveres szörnyeteggel kell felvenniük a kesztyűt. Románia saját harci tankja, a TR-85-ös 5 méter magas, 11 méter hosszú, majdnem 50 tonnát nyom, amelyet még elindítani is igazi kihívás! Willnek és Kirstennek viszont nemcsak vezetnie kell. Meg kell tanulniuk úgy enni, aludni, élni, gondolkodni és reagálni, ahogy azt a járművek sofőrjei tennék, hogy végül egymás ellen szállhassanak harcba és kiderüljön, melyikük a jobb sofőr.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Hazánk egyik legnépszerűbb énekese, Gáspár Laci is az extrém autósportok megszállottja. Rajong a driftért, a rallyért, a gyorsulási- és a pályaversenyekért. Laci ezek közül már valamennyiben ki próbálta magát, ráadásul a Hungaroringen futamot is nyert.

A drift nagyon hasonló a rallyhoz, csak itt nem a sebesség számít, hanem a stílus és a vezetési technika. Az ilyen autókat nem könnyű vezetni, csak úgy lehet hatni a lelkükre, ha tiszteljük őket. Mivel az autóversenyzés nem a legveszélytelenebb sport, amióta gyermekeim vannak, azért óvatosabb vagyok. Nézőként viszont továbbra is nyomon követem a sportágat, hiszen már a két éves Laci fiam is az autók szerelmese. Alig várom, hogy egy kicsit nagyobb legyen, és vihessem magammal a versenyekre. Na, persze csak nézőként” – tette hozzá viccelődve Laci.

Bár kevesen tudják, de az énekes nem mindennapi módon tért vissza a Megasztár színpadára, két évvel azután, hogy az év férfihangja lett. Így az a nap két okból is örök emlék marad számára.

2006-ban a mezőkövesdi rally versenyen 5. helyezést értem el 100 induló közül. Magára az eredményre is nagyon büszke vagyok, de az érdekesség az, hogy ez a futam közvetlenül azelőtt volt, hogy duettet énekeltem Caramellel, élőben a Megasztárban. Tehát tulajdonképpen a versenyről érkeztem a stúdióba” – idézte fel vidáman a történteket az énekes, akitől azt is megtudtuk, hogy néhány hete megjelent „I Wanna Fly Away” című angol nyelvű dala már most nagyon népszerű a rádióhallgatók körében.

A Gép-párbaj első része december 11-én, kedden 21 órakor a DoQ műsorán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.