Titkolt félelmek és bátor csajok jönnek a hétvégén

Képek - Miley Cyrus szembenéz félelmeivel

Mindenki fél valamitől: Miley Cyrus, Hannah Montanaként a leleplezéstől, Jessie a mobil illemhelyektől, míg a Zsenipalánták különcei a gimnáziumi hétköznapoktól rettegnek.

Miley Cyrus szembenéz a félelmeivel képgaléria

2012.11.22 12:29ma.hu
Fotó: Merlin (A galériához KATT a képre!)

Te mitől félsz? Hogy elszúrod a rég várt randit, vagy, hogy a hátad mögött kinevet a fél suli? Esetleg teljesen hétköznapinak tartott tárgyaktól, mint az esernyő vagy a mobil WC? Akármi is legyen a legtitkosabb félelmed, nem vagy egyedül: a Disney kedvenc sztárjai, Hannah Montana, Jessie, Chyna és Olive is retteg a saját mumusaitól.

A csajok azonban november 24-én és november 25-én felveszik a kesztyűt, és szembenéznek félelmeikkel, csakúgy, mint a Phineas és Ferb, a Peca-Tanya, a Harcra fel, és a Csaj kontra Szörny hősei. Ne hagyd ki a Disney Csatorna tematikus hétvégéjét, és csatlakozz az extrém bátorságpróbához november 24. (szombat) és november 25. (vasárnap) között!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.