Szívesen kóstolgatták a nagy madarat

Képek - Megbolondultak a Rocktenors tagjai az emuhústól

Három jó barát - Müller Attila, Varga Viktor és Fekete Dávid - összefogott és különleges vacsorával vendégelték meg a sztárvilág jeles képviselőit. A finom falatok és a jó társaság találkozásából őrült jó hangulat született!

Bejött az emu a sztároknak képgaléria

2012.11.06 14:29ma.hu

Müller Attila már sok mindent kipróbált a konyhában, nem ijed meg sem a csirkehústól, sem a marhától, sőt rendszeres résztvevője a disznótoroknak is, de ezúttal valami egészen különleges étellel szerette volna meglepni az ismerőseit. Hogy ne egyedül kelljen megbirkóznia a komoly feladattal, megkérte két jó barátját, Varga Viktort és Fekete Dávidot is, hogy fogjanak össze és hármasban álljanak neki, hogy feldaraboljanak és megfőzzenek-megsüssenek egy emut.

"Végülis ez is csirke, csak nagyobb" - rikkantotta magabiztosan és már dobta is bele a hatalmas nyakat a fazékba, hogy egy jófajta ragulevest csináljon belőle.

"Szívesen mentem be a konyhába Attiláékkal, hisz ez egy újabb kihívás volt a számomra, bár nem vagyok egy nagy szakács, valószínű, hogy nem hátráltattam a munkát, mert időben elkészültünk a fogásokkal" – mosolyog Fekete Dávid, aki új videóklipjének forgatása után érkezett az étterembe. Az eredeti terv szerint a bulit nála tartották volna, de aztán jobbnak látták egy másik helyszín keresését.

"Azért megnyugodtam, hogy hárman szakácskodtunk, ennyi éhes szájat egyikünk se tudott volna egyedül betömni. Külön szerencse, hogy sikerült bejutnunk a Spirit étterem konyhájába, ahol elég helyünk is volt ehhez az egészhez, az otthoni konyhámba be se fért volna egy ekkora madár.

Ráadásul ha elakadtunk volna, itt kéznél volt az igazi szakszerű segítség, mert itt rendszeresen készítenek ételeket ebből az egzotikus és nem túl ismert állatból!
" - tette hozzá Dávid.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


A vendégek is kíváncsian várták, mi kerül az asztalukra, de végül elkezdődött a felszolgálás. A ValóVilág szereplői - Dukai Gergő a barátnőjével, Seherezádé a menedzserével és Jerzy - kíváncsian kapták be az előételként feltálalt emukolbászos falatkákat. Az X-faktoros Tarány Tamás erre az estére felfüggesztette a fogyókúráját, és a megasztáros Nagy Kristóf Bozont is úgy döntött, inkább másnap dupla edzést tart, de ezt nem hagyhatja ki.

A leves után főételként aszalt szilvás emucombot kóstolhattak a sztárok, és finom koktéllal öblítették le a vacsorát, ekkor Seherezádé is megmutatta, hogy nemcsak a DJ-pultban megy neki a keverés.

Hogy az italok, vagy az emuhús volt-e az oka, esetleg a krokodilos varázsszemüveg, már lehetetlen kideríteni, mindenesetre a vacsora után féktelen jókedve kerekedett a Rocktenors tagjainak, amiből Beleznay Endre és Bálint Antónia sem akart kimaradni. "Nem gondoltam, hogy ennyire finom és különleges a húsa az emunak, de most már biztos, hogy legközelebb bátran rendelek ilyet Budapest első emus éttermében!" - fogalmazta meg mindannyiuk véleményét Lui Mágus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.