Javier Bardem csillagot kap a Hírességek Sétányán

A James Bond gonoszáé lesz a következő hollywoodi csillag

Javier Bardem is csillagot kap a Hírességek Sétányán Los Angelesben, az Oscar-díjas spanyol színészt november 8-án ünneplik.

Javier Bardem képekben képgaléria

2012.10.30 12:29MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Javier Bardem - akit jelenleg a Skyfall - Égszakadás című Bond-film gonoszaként láthat a közönség - a 2484. számú csillagot kapja a sétányon, épp a híres El Capitán filmszínház bejárata előtt. A színész nejének, a szintén Oscar-díjas Penélope Cruznak is a közelben van a csillaga. A híresség másfél évvel ezelőtt kapott helyet a sétányon.

A spanyolok közül van már csillaga a Walk of Fame-en Antonio Banderasnak, Plácido Domingo világhírű tenornak és Julio Iglesias énekesnek is. Javier Bardem feleségével közösen az elsők között kapott csillagot a madridi Hírességek sétányán, amely 2011 nyarán "nyílt" meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.