License to kill

Javier Bardemből Bond-gonoszt kreálnak

Javier Bardem spanyol színész megerősítette, hogy ő alakítja James Bond ellenségét a brit titkosügynökről szóló legújabb filmben.

2011.10.12 10:18MTI

Az Oscar-díjas filmcsillag az ABC amerikai televízió csatornának beszélt nagy elragadtatottsággal a rá váró szerepről. Mint mondta, nagyon lelkes, hogy részese lehet a filmvászon legendás ügynökéről szóló sagának.

"A szüleim mindig elvittek, hogy megnézzük a filmeket, mindegyiket láttam" - idézte fel, hozzátéve hogy mindig jól szórakozott James Bond kalandjain.

Bardem részleteket nem árult el a rá váró szerepről. A legújabb Bond-filmet Sam Mendes rendezi, Daniel Craig harmadik alkalommal bújik a 007-es ügynök bőrébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.