Nicole Kidman és Katie Holmes érkezik novemberben

Képek - Tom Cruise exfeleségei felsorakoztak és...

Polgárháborús dráma, amerikai thriller, durva rendőrsztori és akciódús történet is helyet kapott az egyik filmcsatorna szombat esti filmkínálatában. A novemberi programban Nicole Kidman és Katie Holmes is feltűnik a csatorna sikerfilmjeiben.

Tom Cruise exnejei szórakoztatnak novemberben képgaléria

2012.10.26 16:29ma.hu

Tom Cruise két ex-felesége egy-egy igazi kasszasikerben látható a Universal Channel novemberi programjában. Nicole Kidman a Hideghegyben villantja meg színészi képességeit Reneé Zellweger és Jude Law mellett.

Ada (Nicole Kidman) kényelemben nevelkedett és apja még a széltől is óvta. Inman (Jude Law) már a Hideghegyen született, ácsként dolgozik. A polgárháború kitörése előtt megtetszenek egymásnak, de szerelmük nem teljesedhet ki. Egyetlen csók után örök hűséget fogadnak egymásnak, amikor Inman bevonul.

A férfit elnyeli a háború, Ada pedig egyedül marad. Mindkettőjüket a másik iránt érzett szerelem tart életben, de hogy végül egymásra találnak-e, az november 3-án este kiderül.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Katie Holmes modernebb történet főszereplőjeként látható majd. A Bosszúból jeles című film is tartogat bőven meglepetéseket. Az első látásra ártatlan iskolai történet pár perc után rémisztő fordulatot vesz.

A végzős Leigh Ann (Katie Holmes) álma: ösztöndíj a Harvardra. Ezt csak a gimnázium legeslegjobb tanulója kaphatja meg, de ehhez Mrs. Tingle-t (Helen Mirren), az iskola diákjait rettegésben tartó hírhedt történelem-tanárnőjét kell meggyőzni. Ráadásul a lánynak két legjobb barátja ártatlanságát is be kell bizonyítania.

Akkor kezdődnek a bonyodalmak, amikor a diákok magukhoz veszik az irányítást és próbálnak túljárni dörzsölt tanáruk eszén.

Még több hír a sztárokról

november 3., 21:00 - Hideghegy november 10., 21:00 - Bosszúból jeles november 17., 21:00 - A bűn állomásai november 24., 21:00 - Egyetlen golyó

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.