Kis költségvetéssel bújhat Grace Kelly bőrébe

Képek - Nicole Kidmant szemelték ki Monaco hercegnőjének

Nicole Kidman játszhatja a legendás hollywoodi sztárt, Grace Kellyt, a monacói herceg feleségét egy kis költségvetésű független produkcióban.

Nicole Kidman: igazán hercegnői jelenség képgaléria

2012.04.06 16:29MTI

Az Oscar-díjas Nicole Kidman már szerződéséről tárgyal - ismertette csütörtökön a The Hollywood Reporter online kiadása. A Grace of Monaco című film 15 millió dolláros költségvetéssel Oliver Dahan rendezésében forog majd. A forgatókönyvet Arash Amel írta.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A film nem Grace Kelly életrajzát dolgozza fel, ehelyett a monacói hercegség hat hónapjára koncentrál 1962-ben, amikor az adóparadicsomnak számító miniállam feszült viszonyba került Franciaországgal.

Mint a THR.com megjegyezte, Pierre-Ange Le Pogam francia producer vállalkozása némiképp A király beszéde című több Oscar-díjjal jutalmazott brit történelmi drámát idézi, legalábbis hangulatában. Kelly 1952-ben lopta be magát a nézők szívébe, amikor Gary Cooper partnerét játszotta a Délidő című westernben. Ezt követően három, ma már klasszikusnak számító Hitchcock-filmben kapott főszerepet.

Ragyogó pályafutásának Rainier monacói herceggel 1955-ben kötött házassága vetett véget. Az egész világot sokkolta, amikor 1982-ben autóbalesetben életét vesztette. Temetését közel százmillióan nézték televízión.

Még több hír Nicole Kidmanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.