Fülig ér a sztáranyuka szája

Nicole Kidman megmutatta kisebb lányát is

Vége a vakációnak a gyönyörű színésznő és zenész kedvese számára, a bájos családot azonban még sikerült lencsevégre kapni, mielőtt elhagyják Sydney-t. Tündériek a lányok!

2011.07.08 06:29ma.hu

Igazán helyes Nicole Kidman és Keith Urban családja! A sztárpárt Sydney-ből távozóban kapta le egy fotós, amint éppen elhagyni készülnek Ausztráliát, a színésznő hazáját.

Valószínű, hogy nagyobbik lányuk, Sunday Rose születésnapja miatt jártak otthon - a bájos kislány ugyanis a napokban töltötte be 3. életévét.

Van már egy kishúga is, Faith Margaret, akiről mostanáig nemigen lehetett látni fotót, vagy csupán olyat, ahol nagyon rejtegetik híres szülei. Most egy kicsit többet is láthatunk a pici lányból!

Nővérkéjét sem hagyhatjuk azonban figyelmen kívül, Sunday-ből csinos "nagylány" lett az elmúlt hónapokban!

Nicole Kidman álma közel negyvenévesen teljesült. Túl egy több, mint tízéves házasságon Tom Cruise-zal, végül a countryzenész Keith mellett találta meg a boldogságot, akivel 2006-ban hivatalosan is összekötötte életét.

Első gyermekük 2008-ban jött a világra, a kis Faith Margaret pedig 2010 decemberében született. Béranya hozta világra a 44 esztendős színésznő helyett.

Kidman-nek két örökbefogadott gyermeke is van, a már fiatal felnőtt Isabella és Connor: Cruise-zal közösen adoptálták őket.

Tudjon meg többet Nicole-ról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.