Eddig mindig eltakarta a bébit a színésznő

Bájos: Nicole Kidman megmutatta kislányát!

Hetek óta kíváncsian várta a világ, hogy néz ki Nicole Kidman kislánya, akit béranya hozott világra január végén. Most végre sikerült lencsevégre kapni Margaretet!

Nicole Kidman adoptált gyermekeivel, Isabellával és Connorral képgaléria

2011.03.10 09:29ma.hu

Több mint két hónapnak kellett eltelnie, míg a világ az elmosódott, takarók mögé bújtatott, vagy épp félig kikandikáló arcocska után teljes egészében megláthatta Nicole Kidman negyedik gyermekét!

A színésznőt a San Francisco-i repülőtéren csípték el lesifotósok, amikor Faith Margarettel együtt indultak útnak.

A kislány december 28-án született meg, de nem Nicole adott neki életet, egy béranya hordta ki a gyermeket, akinek biológiai értelemben mégis a színésznő és férje, Keith Urban a szülei.

Fotó: US Magazine (További képek Nicole-ról és a két nagyobb gyerekről ITT)

A büszke apuka már január 30-án egy díjkiosztón megmutatta Maggie képét a mobiltelefonján, de ezt csak néhány bennfentesnek volt alkalma megcsodálni, a nagyközönség előtt ezidáig rejtegették a picit. A US Magazine című lap szerdán közölte az exkluzív fotókat, ami pillanatok alatt bejárta az egész világot.

Faith Margaretnek három testvére van: Rose 2 éves, valamint ott van a 18 éves Isabella és a 16 éves Connor, akiket Kidman még előző házassága idején, Tom Cruise-szal fogadott örökbe, ők a válás után apjukkal maradtak.

A kislány az egyik nevét a hitről kapta (a Faith angol jelentése), hisz 49 évesen Nicole csak remélhette, hogy még egy gyermekük lehet countryzenész férjével, a Margaretet pedig a színésznő nagymamája után adták a picinek.

Olvasson még többet Nicole Kidmanről: KATT ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.