Zimány Lindával próbára tették a titkosügynököket

Képek - Dukai Regináék személyesen választották ki a magyar James Bondot

Személyesen választotta ki a magyar James Bondot a két szépség: Dukai Regina és Zimány Linda a megfigyelőkészség mellett a jelentkezők sármját is próbára tette.

Feltörték a kódot a 007-es jelöltek képgaléria

2012.10.24 10:29ma.hu

Hosszú heteken át tartott a legjobb titkosügynök kiválasztása, míg végül sikerült megtalálni azt az egyet, aki képes lesz feltörni a Heineken kódját. A nemzetközi játékban a versenyzők első körben online tesztelhették képességeiket és tudásukat, majd a legjobb 50 versenyző személyesen is találkozhatott Dukai Reginával és Zimány Lindával, hogy megmutassák, méltók lehetnek a 007-es ügynök hírnevére.

A lányok nemcsak a civil versenyzők fejét próbálták meg összezavarni a szépségükkel, az "éles" verseny előtt ismert férfiak is tesztelhették magukat James Bondként: egy napra felöltötte a kimért brit eleganciát Müller Attila, Dukai Gergő és az Apollo23 egyik tagja, René. Nekik pontosan ugyanazt a feladatsort kellett végrehajtaniuk, mint a valódi versenyzőknek, összesen öt perc állt a rendelkezésükre, hogy számot adjanak titkos képességeikről.

A "Törd fel a kódot!" játék online nyerteseire - és persze a sztárokra - három feladat várt. A megfigyelőkészségüket bekötött szemmel megmutatniuk: nemcsak emlékezetből kellett felsorolniuk, mi mindent láttak maguk körül a verseny helyszínén, de a szemkötő levétele után azt is fel kellett ismerniük, mi mindent rendeztek át közben a lányok. A második feladat a blöffölés volt, két kockával kellett 7-et dobni, és akkor is elhitetni a két James Bond-lánnyal, ha véletlenül nem annyi pötty állt a kockákon, harmadjára pedig egy emlékezetes Bond-pózt kellett bemutatniuk.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


A sztárjátékot megelőző percek legnagyobb meglepetése Dukai Gergő felbukkanása volt, legalábbis ami testvérét, Reginát illeti, a beavatottak ugyanis igazi 007-es ügynökként őrizték a titkot és Reginának fogalma sem volt, hogy Gergő a versenyzők között lesz. Nem csoda, hogy a találkozás pillanatát hatalmas örömsikoly és ölelkezés jellemezte! Igaz, így nehezebb volt pártatlannak maradni a verseny során, úgyhogy Regi és Linda úgy döntöttek, mindhárom fiú megkapja az oklevelet és a Heineken ajándékcsomagját a legjobb titkosügynök cím birtokosaként.

Az "éles" játék során még nehezebb volt a két szépség dolga, hisz nem 3, hanem 50 versenyző közül kellett mindössze 5 perc benyomásai alapján eldönteniük, kiben vannak meg legjobban Bond képességei. Az estig tartó versenyben végül Zemkó Gábor diadalmaskodott, így amellett, hogy egy elegáns gurulós bőröndben egy értékes karórát és egy trendi okostelefont vehetett át, ő vonulhat majd be a csütörtöki, október 25-i 007 - Skyfall díszpremierjén a vörös szőnyegen, a két modell kíséretében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.