Ötletes szerenáddal nyerte a találkozót a rajongó

Képek - Nővel randizott Dukai Regina

Dukai Regina csütörtökön különleges élményt ajándékozott egyik leghűségesebb rajongójának. Kincsesné Németh Zsuzsanna egy nyereményjátéknak köszönhetően egy teljes napot tölthetett együtt kedvencével, még egy tévéfelvételre is elkísérhette a modellt.

Dukai Regina és rajongója a Heinekennel randiztak képgaléria

2012.03.12 10:29ma.hu

A gyönyörű modell néhány hete a Facebook oldalán hirdette meg azt a játékot, amelynek megnyerésével bárki személyesen is találkozhatott vele. A pályázóknak nem kellett mást tenniük, mint Dukai Regina rajongói oldalán jelentkezni és a manapság a neten hódító Heineken Serenade alkalmazás segítségével meghívni ismerőseiket egy rendhagyó találkozóra. Regina végül március elején kiválasztotta a legötletesebb meghívót küldő rajongóját és egy személyes találkozót egyeztetett le vele.

A randira végül múlt héten csütörtökön, nőnapon került sor. Kincsesné Németh Zsuzsa Pécsről utazott Budapestre, hogy egy teljes napot együtt tölthessen kedvencével.

Dukai Regina és Kincsesné Németh Zsuzsanna (Fotó: Heineken Serenade - A galériához KATT a képre!)


Dukai Regina sminkelésről, öltözködésről, magánéletről és munkáról is szívesen beszélgetett Zsuzsával, aki rengeteg ajándékkal készült neki. Regina csokit, hógömböt és egy ékszertartót is kapott rajongójától, aki cserébe benézhetett a Music Channel kulisszái mögé, ahol épp a gyönyörű modell műsorának felvételei zajlottak.

A modell végigkalauzolta vendégét a sminkszobában, a vezérlőben és a stúdiók között is, sőt Zsuzsa még a díszletben is kipróbálhatta magát. A nőnapi találkozó óriási öleléssel és hosszas búcsúzkodással ért véget, de valószínűleg mindkét csodaszép hölgynek életre szóló élményt jelent majd.

Ha Te is igazán emlékezetes, egyedi módon szeretnéd elhívni álmaid nőjét, vagy pasiját egy találkozóra, a Heineken Serenade alkalmazás erre a legjobb mód!

Még több hír Dukai Regináról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.