Rögtönzött koncertet kapott a csinos modell

Elvarázsolták Dukai Reginát

Dukai Regina egyik kedvenc együttese, az Infusion zenekar a Berlinerben múlatta az időt, és adott rögtönzött koncertet az RTL Klub Trendmánia stábjának. A fiúk olyan hangulatot teremtettek, hogy szinte már a sör is ritmusra gyöngyözött.

2012.07.27 10:29ma.hu

Egyszerűen imádom, amit ezek a srácok csinálnak! – mondta Dukai Regina. „Nagyon szeretem azt a stílust, amiben játszanak, mert igazán modern, ugyanakkor minőségi is. Fontos, hogy az ilyen fiatal tehetségeknek legyen alkalmuk megjelenni szélesebb közönség előtt is, ezért is örültem, amikor kiderült, hogy az InFusion a Berlinerben fog játszani!

A rögtönzött koncert helyszíne méltán büszkélkedhet a Matt Kepnes világjáró blogger által is hihetetlennek nevezett főváros legjobb sörözőinek kijáró címével, hiszen 52 féle sört felvonultató sörkínálatában olyan különlegességek is szerepelnek, mint a Delirium Tremens, vagy a csapolt Corsendonk, és a hölgyek kedvencének számító meggyes Kriek.

Az Infusion és Dombóvári Vanda (Fotó: Anderson)


A nemrég alakult 3 tagú Infusion zenekar népszerű slágereket egyedi, elektronikus hangszerelésben szólaltat meg, hegedű, cselló és dob segítségével. A tagok mindhárman komolyzenei pályán kezdtek, ezért sem meglepő, hogy számukra a minőség mellett az egyediség játssza a legmeghatározóbb szerepet.

A koncertre az RTL Klub Trendmánia című műsora is felfigyelt, így Dombóvári Vanda, a trendmagazin szintén zenerajongó műsorvezetője is csatlakozott az örömzenéléshez. A jövőben többször is találkozhatunk majd a tehetséges fiúkkal a Berlinerben, akikre garantáltan számíthatunk, ha igazán felejthetetlen, fülbemászó dallamokkal átitatott estére vágyunk!

Még több hír Dukai Regináról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.