Zimány, Dukai és a többiek a pohár fenekére néztek

Képek - A vörös mellett tették le voksukat modelljeink legszebbjei

Napsütés, fesztiválhangulat, remek társaság és kiváló borok. Kell ennél több egy kellemes délutánhoz? A Covergirls ötösfogatának tagjai egy baráti hangulatú nyárköszöntő borozgatásra jöttek össze a Budapest belvárosában rendezett fesztivál nyitónapján.

Beboroztak a Sugarbird-lányok képgaléria

2012.06.01 16:29ma.hu

Zimány Linda, Dukai Regina, Bódi Sylvi, Horváth Éva és Debreczeni Zita nemrégiben az Erzsébet téren megrendezett borfesztiválon töltötte délutánját. A közös program apropóját Villány egyik leghíresebb borászával közösen kreált royal cuvée adta, amelynek külső designja teljes mértékében a Sugarbird csapatának elképzelései alapján született.

Így a nagyközönség számos népszerű pincészet remeke mellett immáron a lányok által megálmodott, különleges külsőbe bújtatott bort is szemlézhette.

Horvát Éva egyik legkedvesebb barátnőjével, Marcsival érkezett, akivel tíz éves barátságot ápolnak.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Korábban inkább pálinkát fogyasztottunk, azonban az utóbbi években egyre inkább elkezdtünk nyitni a borok felé. Ráadásul mióta intenzíven futok, a gasztronómiai élvezeten túl, kedvező élettani hatása miatt is fogyasztok vörösbort, persze csak mértékkel” – mondta nevetve Éva, aki otthonában is gyakran látja vendégül barátait. Ilyenkor szívesen süt-főz rájuk, a meghívottak legnagyobb örömére.

Horváth Évától Zimány Linda vette át a szót, aki egy fotós barátnőjét hívta el a kóstolásra. „Nagyon büszke vagyok a Bock Józseffel közös együttműködésünkre, így arra gondoltam, hogy ezeket a pillanatokat Vivivel is megosztom. Szívesen kísért el a megnyitóra, hogy együtt ünnepelhessük meg a közös sikert” – tette hozzá Linda, aki számára külön öröm, hogy vörösbor üvegét tervezhették újra, hiszen baráti összejövetelek alkalmából mindig is ezt a fajtát részesítette előnyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.