Nem erősítették meg

Adele-nek kisfia született

Kisfia született Adele brit énekesnőnek.

2012.10.22 18:27MTI

A sztár szóvivője és honlapja azonban nem erősítette meg a hírt. A 24 esztendős Adele júniusban hozta nyilvánosságra, hogy gyermeket vár partnerétől, Simon Koneckitől. Augusztusban olyan pletykák is elterjedtek, hogy férjhez ment, de ezt Twitterén cáfolta: "Nem vagyok férjnél...Zzzzz" - írta a mikroblogon. A 21 című albumával a lemezlistákat világszerte meghódító énekesnő az utóbbi hetekben az új James Bond-film, a 007 - Skyfall című produkció főcímdalával hívta fel magára a figyelmet. Az új Bond-epizód és a dal is jó kritikákat kapott. Adele a számot együtt jegyzi Paul Epworth-szel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.