Időhurokba kerül a meggyilkolt főhős

Képek - Tom Cruise már megint alieneket ritkít

Ismét a földönkívüliek ellen harcol Tom Cruise, akit az All You Need Is Kill című sci-fi thriller főszerepére kértek fel.

Tom Cruise képekben képgaléria

2012.10.01 16:29MTI

A közeli jövőben játszódó sztoriban az űrből érkező Mimic-faj lepi el a Földet. A méhszerű alienek sokmillió emberrel végeznek, mire a bolygó fegyveresei összefogva végső csatára indulnak ellenük.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Tom Cruise rendőrt alakít, akit bevetése első perceiben megölnek az idegenek, de akárcsak egy népszerű vígjáték, az Idétlen időkig hőse, ő is időhurokba kerül, és ettől kezdve nap mint nap halála hajnalán ébred újra. Közben azonban egyre jobban kiismeri az alieneket.

A The Hollywood Reporter online kiadásának hétfőn közzétett értesülése szerint a Warner Bros, a Legendary Pictures és a Village Roadshow filmjét Doug Liman rendezi, és Emily Blunt is szerepet kapott benne. A produkció 2014 márciusában kerül az észak-amerikai mozikba.

Cruise 2005-ben Steven Spielberg Világok harca című sci-fijében már találkozott földönkívüliekkel.

Még több hír Tom Cruise-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.