Horvátországban cirkál a sármos színész

A szomszédunkban piheni ki a válást Tom Cruise

Egy luxusjachton - hol másutt? - tölti rövid pihenését Tom Cruise, de a hollywoodi sztároktól némileg szokatlan módon ezúttal egy horvátországi szigetet választott úticélul a híresség.

2012.09.03 08:29ma.hu
Fotó: MTI

Horvátországba érkezett a hétvégén Tom Cruise, hogy déli szomszédunknál pihenje ki a munka és a válás okozta fáradtságot - számoltak be róla a helyi lapok. A hollywoodi színész, akinek csak néhány hete mondták ki válását Katie Holmes színésznővel, az adriai Split kikötőjében szállt le repülőgépével, ahová az angliai Lutonból érkezett, és már várta őt a kikötőben a luxusjacht, ahol a következő napokat fogja tölteni.

A helyi média szerint csak néhány napig marad, de ezalatt több környékbeli szigeten is felbukkanhat. A Lady S. nevű, saját tulajdonában álló jachtra két testőr kíséretében lépett és a több mint ezer sziget közül elsőként Hvarnál lépett partra. Itt mindenekelőtt egy kávét fogyasztott el a festői város központjában álló Pjaca kávézóban - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírportál.

A színész egyébként most másodszor érkezett Horvátországba, korábban 2004-ben nyaralt a kedvelt üdülőhelyen, akkor Dubrovnikba és Mljet szigetére látogatott el, amiről később igen elégedetten nyilatkozott.

Még több hír Tom Cruise-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.