Nemtől függetlenül nem hisz a papírban a sztár

Hugh Grant: "Támogatom a melegek házasságát - de nem nekem való!"

Hugh Grant videóüzenetben állt a melegek mellé a kapcsolatuk törvényesítéséért, ám továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy ő maga sosem áll oltár és anyakönyvvezető elé.

Hugh Grant képekben képgaléria

2012.09.27 10:39ma.hu

"Helló, Hugh Grant vagyok és nem vagyok nagy híve a házasságoknak. Azt hiszem, valahogy így kezdődne az önéletrajzom" - vallja az 50-en túl is sármos brit színész abban a videóban, amelyben minden házasságellenessége dacára mégis azt fejtegeti, hogy mindenkinek joga van anyakönyvvezető elé állni, ha szeretik egymást a párjával, és ez független attól, hogy heteroszexuálisak, vagy épp melegek, transzneműek vagy bármilyenek. "Ha házasodni akarsz, akkor ezt mindenképp meg kell engedni" - jelentette ki.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Hugh Grant a kisfilmmel ahhoz a kampányhoz csatlakozott, amellyel a melegek házasodási jogait szeretnék kivívni Angliában, az Out4Marriage kampány vezetője, Joseph Musgrave pedig kifejezetten üdvözölte, hogy egy ekkora sztár is a program mellé állt. "Ez az egész a szerelem elismeréséről szól és megengedi az embereknek, hogy saját maguk döntsenek, ne pedig az állam arról, hogy mit tehetnek meg és mit nem" - mondta.

Ami egyébként Grantet illeti, meglehetősen tarka szerelmi életutat járt be. Első híres kapcsolata Liz Hurley színésznővel 13 évig tartott, később 3 éves viszonyba keveredett Jemima Khannal. Tavaly novemberben bejelentette, hogy bár nem tervezték, apja lett egy futó kalandból született kislánynak, egy Tinglan Hong nevű nő szülte meg, most pedig bőszen védi a magánéletét, így nem igazán tudni, van-e tartós kapcsolata - de az sejthető, hogy ha igen, akkor a hölgynek igen sokat kell dolgoznia azért, hogy mégiscsak beköttesse a fejét Granttel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.