Alkalmi szexből gyereke lett a színésznek

Áldatlan állapotban: szakítás helyett apa lett Hugh Grant

Futó kalandnak indult, de bekapta a legyet Hugh Grant 32 éves exbarátnője - no persze akkor még együtt jártak, de mire kiderült a terhesség, a brit szívtipró már hegyen-völgyön túl járt.

2011.11.02 12:34ma.hu

Hugh Grantnek sosem esett nehezére nőt szerezni, ám a hódításainál jóval ritkábban hallani arról, hogy hűségesen, vagy tartósan meg tudna maradni egy nő mellett. Most sem horgonyzott le, annak ellenére, hogy ezúttal a röpke kalandnak komoly következményei lettek, mégpedig egy most öt hetes kislány "formájában".

Az 51 évesen is szívtipró színész januárban ismerkedett meg a nála 19 évvel fiatalabb Tinglan Honggal, a kínai származású színésznővel. Kapcsolatuk nem bizonyult tartósnak, csakhogy a szakítás után nem sokkal kiderült: Hong kisasszony bizony bekapta a legyet. Később Grant nyilvánosan közölte, hogy nem így tervezték, de ha már így alakult, akkor nagyon boldog.

Jelenet az Áldatlan állapotban című filmből


A kislány születéséről egyelőre egymásnak ellentmondó információk keringenek: Amerikából azt közölték, hogy az anyuka október 1-jén szült, az egyik brit napilap viszont úgy tudja, a baba - akinek a nevén angolszász szokás szerint egyelőre még töprengenek - már szeptember 26-án délután világra jött, mégpedig császármetszéssel, és ennek van nagyobb valószínűsége, lévén, hogy a boldog esemény Londonban történt.

A kórházban az anya egyes hírek szerint Sophie néven szólította a picit. Grant szóvivője megerősítette a hír azon részét, miszerint a kislánynak valóban a brit sztár az apja, és azt is elárulta, hogy a szülők mindenben megegyeztek és kifejezetten baráti a viszony kettejük között.

A szüléskor egyébként az Áldatlan állapotban sztárja nem volt jelen, bár elmondása szerint előző nap nagyjából fél órát töltött a kismamával, mielőtt elutazott volna egy svájci golfversenyre.

A London déli részében, Mertonban élő Hong kisasszony nem megerősített hírek szerint át fog költözni Grant 3 millió fontot érő fulhami otthonába, ez azonban nem azt jelenti, hogy ők egy pár lesznek - adta hírül a Daily Mail.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.