Végleg visszavonul a szívtipró színész?

Képek- Hugh Grant újra az összeomlás szélén áll

Csak a megfelelő terápiát kell megtalálnia, s ritkulhatnak a rohamok - nyugtatta orvosa az újfent összeomló Hugh Grantet.

Hugh Grant és a nők képgaléria

2010.01.01 11:30Kiskegyed

Kiderült végre, miért szokta Hugh Grant kétévente bejelenteni, hogy abbahagyja a filmezést. A mindig tökéletes angol úriembereket játszó sztár pánikbeteg, és ha rohama van, legszívesebben elbújna a föld alá, ez a magatartás pedig nehezen összeegyeztethető a színészi hivatással.

„Legutóbb két éve volt egy súlyos rohamom, reszkettem, mint a nyúl, és ömlött rólam a víz – mondja Hugh. – Orvoshoz mentem, aki meggyőzött, hogy ha kigyógyulni talán nem is fogok belőle, megfelelő terápia alkalmazásával együtt lehet élni ezzel a betegséggel. Igaza lett, de azért aggódom, nehogy megint rám törjön a pánik.”

Szerencsére nem kell csak a terápiára hagyatkoznia, önmagára is számíthat a színész. „Két érzés szokott viaskodni bennem. A pánikroham alatt szeretnék elbújni, és azt akarom, hogy senki ne jöjjön a közelembe. Viszont arra is gondolok, hogy így már semmit nem fogok elérni az életben, ezért összekapom magam.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.