Kedden délután született meg a kislány

Robbie Williams apa lett: "Ő itt Theodora Rose Williams"

Az egyik közösségi oldalon jelentette be a britek fenegyerekeként elhíresült sztár, hogy felesége életet adott első gyermeküknek, aki a Theodora Rose nevet kapta.

2012.09.19 08:32ma.hu

"Hála az égnek, megszületett Theodora Rose Williams, becézve Teddy... 2012. 09. 18-án 15.33-kor 7,4 font súllyal" (kb. 3200 gramm - a szerk.) - osztotta meg a világháló közönségével Robbie Williams kedden este, miután felesége, Ayda Field sikeresen életet adott első gyermeküknek. A Take That fenegyereke hozzátette, hogy mindannyian jól vannak és köszönik a jókívánságokat.

Fotó: MTI

A pár két éve házasodott össze, nemrégiben pedig a sztárnak épp azért kellett lemondania néhány koncertjét, mert közeledett a szülés ideje. Bár elnézést kért rajongóitól, úgy érezte, most a felesége mellett a helye, aki egyébként el is várta, hogy ott legyen a szülésnél, amint az egy rádióinterjúból is kiderült a múlt héten. "A baba bármelyik pillanatban megérkezhet, és a feleségem azt mondta: ha elmegyek dolgozni és épp egy koncert van, muszáj lemondani, haza kell jönnöd" - mesélte Chris Evans DJ-nek.

A kislány nevét csak most tudta meg a nagyközönség, bár azt már korábban elárulta a sztár, hogy már eldöntötték, de csak annyit mondott: hagyományos nevet választottak. "Egy híresség nevét kapja, de nem olyan lesz, mint az Apple. Ez egy nagyon klasszikus, hagyományos név lesz" - mondta. Most, hogy megszületett Theodora Rose, az is elképzelhető, hogy a család újra Angliában telepedik le, mert Robbie úgy véli, jobbat tenne a gyermeknek, ha a konzervatív Angliában járna óvodába és iskolába, mintsem a Los Angeles-i "idióták" közé.

De addig még van egy kis idejük, egyelőre egymással kell megismerkedniük és összeszokniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.