Csaló oldalakra vezet a sztár neve

Óvakodjunk Emma Watsontól: ő a legveszélyesebb a világhálón

Emma Watson brit színésznő és modell, a Harry Potter-filmek egyik főszereplője lett az idén a világháló "legveszélyesebb" híressége.

2012.09.11 10:29MTI

A kaliforniai McAfee szoftvergyártó cég hétfői közlése szerint a 22 esztendős Emma Watson nevére kidobott nyolc keresési találatból valószínűleg egy biztosan olyan csali oldalra irányítja a felhasználókat, ahol különböző vírusok várják, hogy bejuthassanak az illető számítógépébe.

Fotó: MTI

Az Intel Corporation leányvállalataként működő biztonságtechnológiai cég hatodik alkalommal állította össze a világháló "legveszélyesebb" hírességeinek névsorát, amelynek élén tavaly Heidi Klum német szupermodell és televíziós műsorvezető állt. A vállalat szerint a kiberbűnözők elsősorban a női sztárok neveit használják csalinak.

Ezt bizonyítja az is, hogy az idei lista első húsz helyezettje között az amerikai komikus és televíziós műsorvezető Jimmy Kimmel szerepel egyedüli férfiként. Emma Watson után Jessica Biel, Eva Mendes, Selena Gomez és Halle Berry szerepel a "veszélyességi" rangsorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.