Emma Watson lesz a szépség

A Szépség és a Szörnyeteget rendezi Guillermo del Toro

Guillermo del Toro rendezi a Szépség és a Szörnyeteg című filmet a Warner Bros. filmstúdióban. A forgatókönyvet a Bridget Jones-filmek alkotója írja.

2012.02.16 15:29MTI

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a mese főszerepét Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja játssza. A forgatókönyv megírására a brit Andrew Daviest (Bridget Jones naplója) szerződtette a hollywoodi stúdió.

Guillermo Del Toro tavaly tavasz óta foglalkozik a filmmel. Akkoriban még arról volt szó, hogy a mesét feldolgozó Robin McKinley regénye alapján készül a film, ám azóta másként alakult az elképzelés.

A mexikói filmrendező rendszerint egyszerre több film fejlesztésével foglalkozik. Jelenleg Torontóban forgatja a Pacific Rim című produkciót és tanácsokat ad a DreamWorks animációs stúdiónak, ahol a Trollhunter című animációs filmet is rendezi.

A Disney egy Haunted Mansion-filmjéhez nyerte meg, a Universalnál pedig a Dr. Jekyll és Mr. Hyde, valamint a Frankenstein elkészítését vállalta - ismertette a THR.com.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.