Outside

George Michael poptörténelmet írt Párizsban

George Michael brit énekes lett az első nemzetközi popsztár, aki színpadra lépett az elsősorban klasszikus zenei előadásoknak és operáknak otthont adó párizsi Garnier Operában.

Bécsben koncertezett George Michael képgaléria képgaléria

2012.09.11 08:29MTI

Az előadó, aki a Symphonica Tour elnevezésű koncertsorozatának részeként adott koncertet vasárnap este, az AIDS ellen küzdő Sidaction nevű francia jótékonysági szervezetet támogatta fellépésével.

A koncerten mások mellett A némafilmes című Oscar-díjas alkotás női főszereplője, Bérénice Bejo, a francia divattervező Jean Paul Gaultier és Charlie Chaplin unokája, a színésznő Dolores Chaplin is részt vett.

A fellépést követő gálavacsora bevételeit szintén az AIDS elleni küzdelem támogatására fordítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.