Kedden este a gumiarcú sztár nem hazudik

Jim Carrey újra megdolgoztatja a rekeszizmokat

Készítheti nevetőizmait, aki kedd este a Universal Channelre kapcsol. A féktelen humorért ezúttal a Hantaboy című film ügyvédjeként Jim Carrey felel majd, akit kisfia szülinapi kívánsága sodor kellemetlen helyzetekbe.

2012.08.28 18:29ma.hu

Fletcher Reednek (Jim Carrey) ügyvédként egyik legnagyobb fegyvere a hazugság. Ám amikor ettől a képességétől megfosztják, karrierje is komoly veszélybe kerül. Fletcher kisfia ugyanis ismét apa nélkül ünnepeli szülinapját, bánatában pedig egyetlen dolgot kíván: édesapja huszonnégy órán keresztül ne tudjon hazudni.


A könyörtelen őszinteség azonban teljesen összezavarja a hazugságokból táplálkozó ügyvéd napját, ami rengeteg izgalmat és vicces helyzetet szül. Ráadásul az ominózus napon egy fontos tárgyalás sikeressége forog kockán.

Töltsd a kedd estédet nevetéssel és a gumiarcú Jim Carreyvel, hogy kiderüljön, az egynapos igazmondás Fletcher ügyvédi pályájának végét jelenti-e, illetve sikerül-e megleckéztetnie Maxnek édesapját.

Hantaboy augusztus 28-án kedden 21.20-tól a Universal Channelen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.