Terecskei Rita nyelve is csípős lett

Képek - Tűzokádó sárkány lett Cseke Katinka

Csípős próbát kellett kiállniuk a sztároknak szerda este, olyannyira, hogy már jó előre bekészítették a poroltót is, de végül pont Terecskei Ritának nem volt szüksége rá: végigette a hét fokozatú chilimenüt.

Csípős kaland a sztárokkal képgaléria

2012.08.23 14:29ma.hu

Nagyszerű hangulatban vágtak bele a sztárok az elszánt civilekkel együtt a chilievő versenybe szerda este, a lelkesedés azonban már az első falatok után meginogni látszott az Ellátó Kertben. A mexikói hangulatot is felidéző megmérettetésen a vállalkozó szelleműeknek összesen hét, egyre erősebb paprikaszószt kellett az utolsó cseppig kiüríteni a kis tálkákból, segítségül csak némi tortillachips szolgált, no meg kinek-kinek ízlése szerint hideg víz, sör vagy tequila.

A hatalmas sombrero azonban csak ránézésre csinált mexikóit a sztárvendégekből, ízlelőbimbóik nem követték ilyen gyorsan az "átalakulást", így a bátorságuk már az első fokozatú chilinél alábbhagyott, de becsületükre legyen szólva: derekasan küzdöttek az edzettebb civilekkel együtt. A csípős kalandból leghamarabb Király L. Norbinak lett elege, aki már a második lépcsőfoknál megjegyezte: mennyivel egyszerűbb lenne, ha a mexikóiak inkább nutellát ennének, és a csípős szószt az egyes számú, a másodikhoz képest kifejezetten barátságos erejű chilivel próbálta enyhébbé tenni.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Cseke Katinka eközben a tequilát hívta segítségül, bár nem tudni, mire számított: hogy attól elzsibbad a nyelve és kevésbé érzi majd az egyre égetőbb ízű szószt, vagy kellően bódult állapotba akart kerülni, hogy ne is érdekelje a csípősség. További trükköt is bevetett: minden újabb szint között újra és újra visszatért a legelső szószhoz, ám ez sem segített, valahol a féltávnál ő is bedobta a törülközőt és a további fokozatokat már nem akarta kipróbálni, a Jóban Rosszban-beli Bodolai család becsületét "Bandi", azaz Tóth Roland mentette meg.

A győzelem egyértelműen a Zanzibár énekesnőjéé, Terecskei Ritáé lett, aki ellenfeleit komótos falatozással, szinte észrevétlenül gyűrte le, és még csak meg se izzadt a nagy chilikóstolgatásban. Sőt: a második versenyszámban, a paprikafűző versenyben is fölényes győzelmet aratott a többiek fölött, így őt illette meg a jog, hogy Keresztes Ferenc világbajnok mixer segítségével egy különleges chilis koktélt készítsen el Mexikó első számú tequilájából, az El Jimadorból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.