Nem kürtölte világgá a házasságkötés hírét

Szép csendesen férjhez ment Natalie Portman

Közös gyermekük már betöltötte az egy évet, mire Natalie Portman úgy döntött: hivatalosan is összeköti életét Benjamin Millepied koreográfussal - a hírt azonban sikerült titokban tartaniuk még a bulvársajtó előtt is.

2012.08.06 10:29MTI

Csöndben férjhez ment Natalie Portman Oscar-díjas színésznő Benjamin Millepied francia koreográfushoz - közölte a hét végén a People.com celebportál. A pár két éve ismerkedett meg a Fekete hattyú forgatásán. A filmben Portman az Oscar-díjat érő főszerepet alakította.

Natalie Portman Benjamin Millepieddel és Vincent Cassellel a 2010-es Velencei Filmfesztiválon (Fotó: MTI)


Közös gyermekük, Aleph már 14 hónapos. Az esküvőt a nyilvánosság kizárásával szűk körben tartották meg a kaliforniai tengerpart festői, Big Sur nevű szakaszán egy magánházban zsidó szertartás szerint - osztotta meg értesülését a hírességekkel foglalkozó portál.

Amikor februárban a pár karikagyűrűvel az ujján jelent meg az amerikai filmakadémia díjátadó gáláján, több sajtóorgánum kész tényként közölte, hogy nyilván összeházasodtak. A két sztár sem az akkor felröppent, sem a most közölt híreket nem kommentálta.

Még több hír Natalie Portmanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.